Hundar till salu         


 Inga hundar finns till salu för tillfället

 


  

 

       

 Viktig Information Jag bedriver ingen "blandrasavel", d.vs jag parar aldrig phalène/papillon eller papillon/phalène då jag anser att man förstör två raser om man systematiskt blandar dessa två raser, jag vill ha så rasrena stamtavlor som möjligt

  

 

Maila eller ring karin@vittoria.se ,  0157-50037 och anmäl ditt intresse.

Lite information om du köper en hund från Vittoria´s kennel Om Du avtalar tid och dag för besök, så var vänlig och följ den överenskommelsen, eftersom det finns så mycket att göra när man har hundar att det inte går att vänta besök en hel dag och ingen dyker upp. TACK!

1. Ring eller maila för att få personlig kontakt 0157-50037 och berätta lite om dig själv och din familj

2. Arbetar du/ni hela dagarna så lägg aldrig ansvaret på era barn, dom tycker att det är roligt första veckan att pyssla med vovven, men sedan när det blir ett "måste" så kanske kompisarna går före. OBS hela familjen måste vara eniga om valpköpet. Har du tur så lever din hund 14-15 år

3. Ni kan alltid få komma och hälsa på och se valparna så snart de blivit så stora att dom kan springa omkring, dom bör vara ca 5-6 veckor. Foton kan mailas till er under tiden ni väntar.

4. Om ni bestämmer er för en valp, lägg handpenning så att ni och jag är säker på att ni får den valp ni vill ha. Om det skulle vara något fel vid besiktningen så  återbetalas handpenningen. Handpenningen är 15 % av köpeskillingen. Då upprättas även ett köpeavtal (enl SKKs regler) Valpen får hämtas tidigast vid 9 veckors ålder. Då får ni även med er en valplåda, som innehåller mat och informationsmaterial om hur valpen ska utfodras och mycket mer.

5. OBS Inga valpar säljes på avbetalning. Ett valpköp ska alltid vara planerat.

6. Valparna är vid leverans: Besiktigade, avmaskade, ID-märkta (microchip)  och vaccinerade och de har 3 år doldafel försäkring.

7. Det viktigaste av allt är den kontakten som blir mellan uppfödaren och valpköparen, att kunna ge hjälp och stöd och svara på era frågor som alltid dyker upp när man kommit hem med valpen. Det är också roligt för mig att få följa valpen och dess utveckling.


    Hoppas att du får en trevlig VITTORIA-valp som ni får mycket glädje av.     

Tänk på att "Det är Ni som gör den till vad den blir"


   LYCKA TILL !


 OBS: Köp INTE en valp som är oregistrerad eller insmugglad